Puuuh, puuuuh

Jos nyt vaikka vahan polyja tasta blogista pyyhkisi. Vaikkapa pormestarinvaalien uusinnan kunniaksi :) Ei ole tietoa, saiko edellisen paivityksen meikkipaa osallistua uudestaan. Kai se sai, kun "ei itse ollut tietoinen vaalivilpista". Niinpa niin, ainahan ne tulee pyytamatta ja yllattaen kaikki tilanteet poliitikoille.

Tanne kuuluu kovin tavanomaista. Mina kayn toissa, Tirppa kay tarhassa ja Siippa pyorittaa huushollia. Tosin saattaa olla, etta arkirutiinit meneekin uusiksi, kun Siippa kutsuttiin tyohaastatteluun. Ei siis sijaishommiin, vaan pysyvaan pestiin (vaikka se kovasti oli tutustumiskaynnilla sanonut, etta hakee ihan vaan valiaikaisia hommia). Elamme siis jannittavia aikoja.

Lastenhoitaja Hajiralla oli ehka synttarit menneella viikolla. Nanny itse ei tata kertonut, mutta Tirpan laulama "Hapi bootdei die hajia" ikaan kuin paljasti asia. Voihan se toki olla joku toinen tenava sielta tarhasta, mutta epailisin kylla hoitajaa. Selvastikaan ei Tirpan kuullen enaa pida puhua mitaan luottamuksellisia, kun ne paljastetaan valittomasti pitkin kylia!

Olin viime viikolla melkein Kongossa tyomatkalla. Pitaakin pisaa kuvia - maisemat oli upeita, mutta taytyy sanoa, etta rajaseutu on kylla niin jumana hylkaamaa loukkoa, etta ei tosikaan. Yllattaen kylla siella tarjoillaan maailman parasta perunamuusia! Kuka olis uskonut!

0 Response to "Puuuh, puuuuh"

Lähetä kommentti