Kuus

KOneellista pyykkia nimittain tanaan. Pesin aikani kuluksi kaikki vanhemmat verhot, noita pari kuukautta sitten ripustettuja en jaksanut repia alas. Silitin ne kaikki myos. Lisaksi pesin maton. Ja myrkytin torakoita. Ja siivosin kaikkea muutakin.

On se hienoa, etta on kokopaivainen siivooja, jonka toimia naa oikeastaan kaikki olisi. On niiiiiiin ikava Susieta Malawista - se oli kuulka sellainen aarre. Tulee vahintan kerran viikossa mieleen, etta miksi ihmeessa toi Betty oikeastaan tyoskentelee taalla.

Nyt se haluaisi myoskin lainan. Vaatimattomasti 8 kertaa kuukausipalkkansa verran. Silla on kuulema taloprojekti menossa (enka oikestaan epaile selitysta, kaikki taalla rakentaa jotain). Ongelmana on vaan se, etta me oltais sitten parin vuoden verran Bettyn kanssa kimpassa ja se on aika eri homma kuin mita ma olin kaavaillut. Nimittain jos Tirppa menee syksylla 5 paivana viikossa tarhaan, me ei enaa tarvita kahta henkiloa pyorittamaan taloa ja Hajirah on todellakin se, joka me pidettais. Onneksi Bettylle tarvii selittaa taa vasta tiistaina ja silloikin aion sanoa, etta puhutaan asiasta uudestaan elokuussa, kun kuviot on selvilla!

0 Response to "Kuus"

Lähetä kommentti