Kaikenlaista

sunnuntai 3. tammikuuta 2016 21.56 Lähettänyt Emppa
Olin ajatellut tehda omaksi ilokseni vuosikatsauksen vuoteen 2015, mutta tajusin, etta en muista menneesta oikein mitaan. Lomat ja tyomatkat lahina. Kuinka ankeaa.

Kovasti mun piti paivitella myos joulukuussa, mutta en kauheasti ole jaksanut enka kerennyt. Ensin oli hirvea hoppu toissa enenn joulua ja kaikkki vahat energiat menivat toihin. Kuun puolessavalissa lahdettiin viikon lomalle Seychelleille - mika ihana paikka. Tietoisesti ei otettu lapparia matkalle mukaan, vaikka majapaikassa olikin langaton netti. Paikka on paratiisi eika konetta paljoa olisi tullut kaytettya.

Paluusta seuraavana paiva haettiin pikkukoirat kotiin ja sita seuraavana paivana eli aatonaattona tuli mumma (mun aitini) kylaan. Sitten olikin joulu (joulupukki loysi ja mun jalkaan tullut haava tulehtui (ei niin etta se olisi kirjoittamista haitannut, muuta olotilaa ehka enemman). Sitten oli uusivuosi ja vanha koira sai jonkun halvauksen. Ei saatu elainlaakaria lopetaman koiraa, joten autettiin koiraparkaa parhaamme mukaan. Nyt Sheba voi paremmin ja paasee liikkumaan, vaikka kehnosti, mutta huomenna elainlaakari tulee lopettamaan vanhuksen.   Huomenna alkaa siis uudenlainen arki, toiden ja kolmen koiran kanssa.

Hyvaa vuotta 2016 kaikille! Itse tein paatoksen, etta keski-ian kriisi pitaisi selattaa tana vuonna. Tajusin nimittain, etta omalla kohdalla se loputon tyo- ja asuinpaikan vatvominen on sita itseansa. Ja nyt saisi jo riittaa :)

3 Response to "Kaikenlaista"

  1. Ansku Says:

    On muuten aina yhtä ihmeellistä miten nopeasti yksi vuosi tuntuu hujahtavan, varsinkin näin kun sitä keski-ikää tässä lähestyy :) Mulle tuntuu keski-ikä muutenkin sopivan. Ihan on ollut tarpeeksi aikaa pahimpien kasvukipujen potemiseen kaiketi :) Hyvältä kuulostaa toi sun päätös! Hyvää uutta vuotta! Ja rauha koiravanhukselle.

  2. Kati Says:

    Hyvaa uutta vuotta! Sattumalta loysin blogisi lueskellessani muita ulkosuomalaisten blogeja. Pahoittelen aakkosten puuttumista, kirjoitan tata Japanista ja mun puhelimesta puuttuu aakkoset. Kiva, kun viela jaksat kirjottaa, seurasin Malawin blogiasi alkuaikoina kun itse asuin Hollannissa. Nyt taalla Japanissa kotiaitina kahdeksan Hollannin tyovuoden jalkeen, mukana uusiseelantilainen mieheni ja kaksoset vm 2012. Sahlya en ole pelannut Suomesta lahdon jalkeen! Hyvia jatkoja!

  3. Emppa Says:

    Ansku: Sanos muuta! Mullekin sopii keski-ikaistyminen kylla ihan hyvin, en enaa jaksaisi kauheasti riekkua enka pohtia, mita voi tehda :D

    Kati: Moi!!! Onpa hauskaa, etta tulit tata kautta moikkaamaan! En oo minakaan paassyt sahlya pelaamaan, en edes jalkapalloa, minka aloitin Malawissa.

Lähetä kommentti