Hitaasti mutta varmasti

torstai 23. maaliskuuta 2017 20.07 Lähettänyt Emppa
Lahtovalmistelut etenevat hitaasti, mutta varmasti. Nyt on varmistunut se, etta tavarat lahtevat kontissa meriteitse Eritreaan. Olen tavallaan helpottunut paatoksesta, se tarkoittaa sita, etta juuri mitaan ei tarvitse myyda. Taalla kaytetyt tavarat menevat kohtalaisen helposti kaupaksi, mutta niiden myymisessa on aina oma ruljanssinsa. Yksi asia vahemman stressattavaa.

Lennotkin on vihdoin selvitetty. Lahdemme 7.5 Dubaihin ja sielta sitten joko seuraavana paivana tai sita seuraavana kohti Asmaraa. Tavallaan tekisi mieli olla Dubaissa muutamakin paiva, mutta matkatavararajoitusten vuoksi. FlyDubailla kun ei voi vieda kuin 20 kg per paa - enemmasta voi maksaa, mutta ei ole varmuutta mahtuuko se mukaan. Dubaisa varmaan iskisi osteluhimo nimittain...

Talla viikolla jarkkailyt ovat kuitenkin enimmakseen jaissa. Olen luoteis-Ugandassa pakolaisleireilla viimeista kertaa. Tama on yhdistetty tyo- ja jaahyvaismatka.  Jaahyvaismatka ehka enemman itselle henkisesti - toki olen tavannut ihmisia ja jattanyt jaahyvaisia, mutta enemman nautin pitkien ajomatkojen aikana maisemista ja yritan tallentaa niita mieleeni. Tuntuu jotenkin hassulta, etta kohta en enaa paase tanne.

0 Response to "Hitaasti mutta varmasti"

Lähetä kommentti