Flunssakausi

Sadekauden alkamisen jalkeen taalla on alkanut myos flunssakausi. Mulla on mennyt laskut sekaisin siita, kuinka monta flunssaa meilla on jo sairastettu, silla kun yksi paranee, toinen sairastuu tai ainkin saa jonkun jatkotaudin. Tirppa titty tuo tauteja koulusta jatkuvalla syotolla, mutta nyt myos Pikkusisko on omien leikkitreffiensa kautta onnistunut haalimaan jotain eri bakteerikantoja taloon.

Eihan meista kukaan ole parhaimmillaan flunssaisena, mutta Pikkusiskon sairastaminen kiristaa kylla kaikkien pinnaa. pahin uhmaika taitaa olla jo ohi (ehka?), mutta erittain rakaisena ja vasyneena lapsi koettelee kaikkien kestavyytta olan takaa. Varsinkin kun itsellakin olo on vasta alkanut vahan parantua, en jaksa yhtan kunnella sita suuren luokan draama siita, kuinka "Tirppa otti ton lelun ensin". Tana aamuna tyyppi huusi aivan taysia "sina juot nyt kahvia, sina HALUAT kahvia". Jep.

Meilla on hirvea yritys saada kaikki suunnilleen terveiksi talla viikolla horisontissa haamottavaa kotilomaa varten. Meilla saa kerran kahdessa vuodessa maksetun loman, jonka voi ottaa, kun kotilomapisteita on 24 (niita kertyy yksi kuukaudessa), mutta lomalta pitaa olla palattuna vahintaan 6 kk ennen sopimuksen paattymista. Meille lomaikkuna oli tana vuonna auki 18.4-30.6 ja koska Tirpan koulussa on kesakuussa aina vaikka mita happeninkia, halusin ottaa loman nyt. Olisi kiva paasta nauttimana lomasta ilman, etta joku on totaalisen raka poskella, mutta saas nahda, mita kay.

Edit. Taa on mun 100. postaukseni. Hip huraa :D

3 Response to "Flunssakausi"

  1. Bwana Says:

    Mä ajattelin olla koko loman ihan räkä poskella ;P Oli pakko...

  2. SatuSanna Says:

    Hip hei sadannelle kirjoitukselle!
    Aina yhtä kiva lukee.
    Niin ja hyvää lomaa!

  3. Emppa Says:

    Sataa onkin syyta juhlia :D Heti kun taa korvatulehdus helpottaa!

Lähetä kommentti