Mokkifiilis

maanantai 8. kesäkuuta 2015 17.54 Lähettänyt Emppa
Eipa haittaa, ettei paase tana kesana Suomeen ja mokille. Meilla on ollut mokkifiilis, tai tarkemmin sanottuna mokkisaunafiilis reilun viikon. Kuumavesivaraaja sanoi lopulliset hyvasti -  kaikki tiivisteet falskasi ja vesi lainehti pitkin eristeita, lisaksi automaattinen tayttosysteemi alkoi falskata, joten sailio vaan jatkoi tayttymistaan vuotaen iloisesti yli.

Niinpa meilla lammin vesi ollaankin saatu keittiosta, joko vedenkeittimesta tai hellalta lammitettyna. Siita vesi on sitten perinteiseen tyyliin kannettu kylppariin ja peseytyminen on suoritettu joko pienella astialla kaataen (oikeaoppista nappoa ei ole tarjolla) tai kylpemalla paljusssa (lapset). Ma olen ollut sissi ja peseytynyt aamuisin kylmalla vedella, mutta viikonloppuna oli pakko tukanpesua varten lammittaa vetta, kun hiukset alkoivat olla karsineen nakoiset.

Saa nahda, kauanko tata riemua riittaa. Vuokraisannasta ei ole ollut mitaan nakohavaintoja viime viikon tiistain jalkeen, jolloin han lupasi "pikaisesti lahettaa korjausmiehen". Sita odotellessa.

0 Response to "Mokkifiilis"

Lähetä kommentti