Lapi syyskuun...

Syyskuu hujahti ohi niin etta paukahti. Siihen mahtui kaikenlaista, muunmuassa:

  • Akkilahto tyomatkalle New Yorkiin. Oli aika fantsua. Esiintyminen meni hyvin - hirveasti positiivista palautetta ja kokous saman asian tiimoilta oli ok, joskaan ei mikaan jarisyttava kokemus. Taa oli mun ensimmainenn kertani ikina paakonttorissa, joten oli mukavaa, kun vihdoin sai monille nimille kasvot. Oheistapaamiset oli hyvia ja tykkasin kylla New Yorkista muutenkin (viimeksi olin siella 15 v sitten keskella talvea...)
  • Tirpan mysteerikuume, joka talla kertaa paljastui oireettomaksi virtsatietulehdukseksi. Muutenkin syyskuu oli yhta loputonta rakatautia, taallakin.
  • Appivanhempien ja heidan kavereidensa vierailu. Oli tosi kivaa, vaikka ehdinkin viihdyttamaan vieratita aika havettavan vahan.
  • Samaan liittyen upea safari ja mukava viikoloppu paratiisissaarella (talla kertaa saa tosin ei suosinut yhtaan). En vielakaan nahnyt sita pirun leopardia... Toinen monkaan mennyt asia oli paluumatka, joka kesti mun huonosta reittivalinnastani ja Kampalan ruuhkista johtuen 9 tuntia! Maisemat oli kylla tosi hienot...
  • Muuttopaatos. Siis toiseen taloon Kampalassa. Kohta 5 kk ilman kuumaa vetta saa riittaa. Lauantaina on muutto ja kaikki on sen tiimoilta viela ihan levallaan. Uusi talo sijaitsee 400 metrin paassa vanhasta ja on aika ihana. Vuokrasopimus allekirjoitetaan tanaan.   
  • Vanheneminen. Olen ilmeisesti ollut taalla tarpeeksi kauan, kun kollegat hankkivat kakun ja kukkia, vaikka ei oollut eses tasavuosia. Yleensa naita hommataan paikallisille kollegoille, meille ulkkareille vahemman. Olin otettu.

2 Response to "Lapi syyskuun..."

  1. Kata Says:

    Kiirettä pitää! Onnea uuteen kotiin. Mekin tapellaan veden kanssa. Meillä se on kyllä liiankin kuumaa kun aurinko lämmittää kylmän veden putkissa päivän aikana lähes kiehuvaksi... Mutta ongelma on surkea vedenpaine. Vihdoin olemme tainneet keksiä syynkin: talon edessä oleva putki taitaa olla täynnä mutaa. Saa nähdä miten monta päivää kestää saada katu avattua ja putki puhdistettua...

    Miten teidän koiravanhus voi?

  2. Emppa Says:

    Kiitos! Aluksi mietin, etta muutto on taysin turha (ja se oliskin ollut, jos vuokraisannat olisivat olleet vahan asiallisempia), mutta nyt olen kieltamatta aika innoissani uudesta talosta ja ennen kaikkea lisatilasta... Huoneita on yhta paljon, mutta piha on paaaaljon isompi! Jee. Koira voi ihan hyvin, talla hetkella ruokakin pysyy paremmin sisalla ja laihtuminen on loppunut. Edelleen mieitin, mahtaako koira nahda joulua, mutta kipuja ei vielakaan ole ja kavelylenkit onnistuu, joten katellaan...

Lähetä kommentti