Pyorailemaan!

Keksin just, mita haluan tehda toukokuussa Suomessa. Haluan pyorailla!!!!

Viis siita, etta (entinen) pyorani on viimeiset kahdeksan vuotta kuulunut veljelleni (onkohan se enaa edes olemassa...?) ja etta viime kerrasta, jolloin olen ajanut pidemman matkan kuin mokilta Halpa-Hallille (n. 1,5 km). Siita huolimatta naen meidat jo sieluni silmilla viilettelemassa pitkin Hameenlinnan pyorateita - mina, mies ja Tirppa omilla pyorillamme ja Pikkusisko mun pakkarilla kiljahtelemasa riemukkaasti.

Pyoraily on yksi niista haavekuvista, joita liitan vahvasti Suomessa elamiseen. Voisi tehda teraa testata tata mielikuvaa. Todellisuus on varmaan se, etta jos jostain saadaankin yhytettya polkupyorat kayttoon, ehditaan kayda kerran kokeilemassa, sitten Tirppa kieltaytyy, kun ei osaakan, kesken retkea mun peffaan alkaa sattua niin, etten voi ajaa kuin seisten ja sitten alkaa sataa kaatamalla. Mutta JOS se on niin ihanaa, kun mielikuvissa, voi olla etta kiinnostus muuttamista kohtaan kasvaa eksponentiaalisesti!

2 Response to "Pyorailemaan!"

  1. soldorada Says:

    Pyöräily on ihanaa! Ihan huippua, että nyt on jo voinut ajella muutaman viikon, vaikka vielä kylmä onkin. Pääsee niin nopsaan paikasta toiseen. Että moi vaan! ;)

  2. Emppa Says:

    Makin luulen, etta pyoraily on ihanaa! Tosin vahan veikkaan, etta se ajatus pyorailysta on ihanampaa kun se toteutus lopulta... Mutta kuvittelisin, etta Hameenlinna olis just hyva kokoinen paikka pyorailyyn, kun se ei oo niin iso.

Lähetä kommentti