Taas tarhaa etsimassa

perjantai 27. toukokuuta 2011 8.03 Lähettänyt Emppa
Kaikki hyva loppuu aikanaan. Kai. Ollaan oltu ihan supertyytyvaisia Tirpan nykyiseen tarhaan. Lapsi viihtyy ja nanny viihtyy, fasiliteetit on just sopivat, ohjelma riittavaa ja monipuolista, vetajat kivoja ja sijainti erinomainen. Niin ja pieni koko on tietty bonusta! Siksipa uuden paikan etsiminen tuntuukin todella kurjalta. Epailen, etta voidaan loytaa mitaan yhta kivaa - erityisesti kun haussa on edelleen vain puolipaivainen paikka.

Nykyisen tarhan, Magic Momentin vetaja on etela-afrikkalainen, joka on palaamassa miehen tyon loppumisen vuoksi kotiin. Uusia varteenotettavia yrittajia ei ole ilmaantunut (kaikkia sellaisia kylla, jotka haluaa vetaa voitot paalta, mutta ei pitaa huolta tarhasta) ja talon omistajakin on vissiin todella nihkeasti suhtautunut talonm kayttoon tarhana.

Harmittaa ennen kaikkea Tirpan puolesta. Tokihan lapsi tottuu ja sopeutuu, mutta kun tassa elamassa nyt muutenkin tulee aika paljon muutoksia, erityisesti kun jossain vaiheessa vaihdetaan maata ja joskus palataan Suomeen, niin olis suonut tarhan pysyvan samana. No, kai taalta joku kiva (tai ainakin semikiva) paikka loytyy. Yhtena vaihtoehtona saattais olla saannolliset play group tapaamiset. Tirppa on kaynyt leikkitreffeilla nyt n. kuukauden tarhakaverin luona - niita on ollut 4 lasta ja hyvin on mennyt. Tarhan sulkemisesta johtuen treffeja oli ilmeisesti mainostettu ja viime keskiviikkona pentuja oli ollut jo 7.

3 Response to "Taas tarhaa etsimassa"

 1. Anonyymi Says:

  Pidetään peukkuja hyvän hoitopaikan puolesta täällä Hong Kongia myöten.
  t: Bansku

 2. Hanna Says:

  Kävin tutustumassa ja ihastelemassa kuvia. Tulen paremmalla ajalla selaamaan blogia vielä pidemmälle taaksepäin, jotta pääsen paremmin kärryille elämästänne siellä päiväntasaajalla.

 3. Myrkytär Says:

  Meillä esikoinen joutui vaihtamaan tarhaa vuoden jälkeen, kun muutimme. Nyt ehtii olla vuoden verran tässä nykyisessä ryhmässä ja syksyllä vaihtuu ryhmä. En tykkää yhtään. Minä ainakin haluaisin, että lapsillani olisi mahdollisimman pysyvä hoitopaikka, joten ymmärrän harmituksesi asiasta.

Lähetä kommentti