Yhteinen harrastus

EI oltukaan kayty Tirpan kanssa pitkaan aikaan pedikyyrissa. Yleensa mun jalat hoidetaan ja lapsi roikkuu tuolinreunalla kitisemassa, etta lahdetaan kotiin. Tanaan salongissa oli hiljaista, joten kysyin, tekisko ne mini-pedikyyrin myos Tirpalle. Ja tekihan ne - samoin kun manikyyrin. Enpa ole pitkaan aikaan nahnyt noin muikeaa ilmetta lapsen naamalla.

Halpaa lystia kylla. Molemmille mani- ja pedikyyri, koko lysti yhteensa alle 15 e. Yritin kotimatkalla sit selventaa, etta sitten kun muutetaan SUomeen (ei ajankohtaista, mutta yrittan pitaa Tirppaa kiinni oikeassa elamassa), ei hoidoissa voi kayda, kun ne on niin kalliita. EI tainnut menna ihan lapi.

1 Response to "Yhteinen harrastus"

  1. Anonyymi Says:

    Eih, ette voi rajoittaa lasta noin! :) Päiväkodissa hoitajat kyllä hieman ihmettelis, kun Tirppa koettaa kertoa miten kamalan epäreiluja vanhemmat on, kun ei pääse enää hoitoihin. Toisaalta, ehkä se oppii katsomalla ja sitkummitäti saa saman hoidon myöhemmin, joten tuen yhteistä harrastustanne.

    Niin ja terveiset kaupunkijuhannuksesta, Pihjalasaaren juhannusaatto oli loistava, nähtiin just klo 21 kokko ja sit perhejuhla vaihtuikin teinijuhlaksi ja me suunnattiin kotiin. Nyt lähdemme viettämään miehen synttäreitä Lintsille.

    T. Sofia

Lähetä kommentti