Perheenlisaysta

Ei mene enaa montaa viikkoa siihen, kun meille tulee perheenlisaysta. Asiasta puhuttiin jonkun aikaa aika epamaaraiseslla tasolla, mutta lopulta palaset loksahtelivat paikalleen aika akkia.Tuttavaperheen teini oli loytanyt koulubussin pysakilta kolme pienta pentua. Perhen aiti huhuili facebookissa uusia omistajia - etenkin kun Ugandan elaisuojeluyhdistyksen tilat ovat tapotaynna. Koska asiasta oli tosiaan ollut puhetta, kysyaisin miehelta, miten olisi. Siina ei sen kummempaa neuvottelua tarvittu. Sheba-koira elaa yha, mutta kuten tosiaan, kerroin aiemmin, tuskin kovin kauaa. Lauman tarvitaan siis lisaysta.

Elainlaakarin mukaan pennut olivat vasta 4-5 viikon ikaisia, joten me joudumme odottelemaan Peppia kotiin viela jonkun viikon. lapset tuskin malttavat odottaa ja pakko myontaa, etta olen itsekin aika innoissani!

7 Response to "Perheenlisaysta"

 1. s Says:

  Söpöisiä pentuja! Onko aavistusta siitä, kuinka suuria koiria niistä saattaa kasvaa? Iloista odotusta. :)

 2. Emppa Says:

  Ei oo ei :D Toivotaan, ettei tuu ihan jatteja... Yleensa naa East African Special-rotuiset ei oo mitaan ihan hirvean suuria, mutta toisaalta pennuilla on kylla jo kokoa ihan kivasti. Meidan tekisi mieli ottaa kaksi, mutta koska periaatteena on, ettei koiria jateta maasta muuttaessa, toi koko-aspekti vahan epailyttaa.

 3. Kata Says:

  Voi suloisuuksia! Onnea uuden perheenjäsenen johdosta.

  Meillä on mennyt koirien kokoarvioiden kanssa parikin kertaa aika metsään. Ekan koiramme saimme ihan pentuna ja sitä arvioitiin tassujen yms koon perusteella Jack Russelliksi mutta se kasvoikin dalmatialaisen kokoiseksi. Ja toka koirammekin kasvoi kunnon ruualla katukavereitaan huomattavasti suuremmaksi. Viimeisen koiran kanssa pelasimme toisaalta varmaan päälle, se kun oli jo nuori aikuinen meille päätyessään :)

 4. Ansku Says:

  Oi onnea! Hurmaavia. Kuten myös tuleva pikku-emäntä :)

 5. Emppa Says:

  Kata - O-ou... Kuulostaa pahalta :D Toisaalta meilla noi aiemmat on rodesiankoiria ja toinen siis tanskandogia 1/4, joten tuskin SEN suurempaa tulee...

  Ansku - Kiitos!!

 6. Unknown Says:

  Voi miten suloisia! Minäkin haluaisin meille kaksi koiraa, mutta mietin ihan samoin, että jos joutuisimmekin poistumaan Algeriasta, miten saisimme otettua kaksi koiraa mukaan. Nykyinen koirammekin kun on jo melkoisen painava! Toisaalta meillä on kyllä tarkoituksena jäädä Algeriaan, mutta tässä maailman tilanteessa kun ei koskaan tiedä. Mitä enemmän kuulen uutisia Suomesta, sitä vähemmän tekee mieli sinne palata, joten jos täältä lähtisimme, saattaisimme suunnata jopa jonnekin ihan muualle.

 7. Emppa Says:

  kaksihan niita sitten lopulta tuli! Koirat on olleet kotona nyt kymmenen paivaa ja hyvin on mennyt! Eika enaa edes kaduta :D

Lähetä kommentti