Hengissa ollaan

perjantai 30. syyskuuta 2016 22.47 Lähettänyt Emppa
Harkitsin jo koko blogin kuoppaaamista, kun ei tuntunut olevan mitaan sanottavaa. Huomasin, etta joku oli kuitenkin kaynyt huhuilemassa kuulumisia, joten katsotaan, saisinko taman viela henkiin.

Kevat meni aikalailla paiva kerrallaan. Tein saannollisesti etatoita ja aloin liikkua, mutta nain jalkeen pain katsottuna olin kylla melko tehoton ja poissaoleva henkisesti. Kesakuussa kavin Addiksessa kokouksessa virkistaytymassa  ja hyvastelin lukuisia tyokavereita, seniilin pomon mukaanlukien. Pitka kesaloma Suomessa teki hyvaa - hoidin itseani mustikkametsaterapialla vissiin 10 kertaa ja siina tuntuikin olevan taikaa, silla kotiin palattua olo on ollut ihan jees.

Toimistossa on meidan osastolla uusi aivan mahtava pomo ja paljon uusia kivoja ihmisia rakennuksessa. Olen jatkanut liikkumista ja eilen kokeilin kuntonyrkkeilya, mika oli aiva huppua. Taytin talla viikolla pyoreita vuosia ja pikkukoirat (joista on kasvanut melko valtavia riivioita() tayttavat huomenna vuoden. Virkistyneesta mielesta ja kivoista toista huolimatta oma fiilis on kuitenkin vahan poissaoleva. Katse on jossain maarin jo tulevassa, enka oikein jaksa tallaista valitilaa kovin hyvin. Sopimukseni loppuu siis kesakuun lopussa, eika sita enaa uusita. Vaihtoehtoina on siis muuttaa jonnekin muualle tai palata Suomeen. Miehen kanssa on sovittu, etta mikali sopivaa maata ja tyota (molempien suteen kriteerit on tiukat) ole nakopiirissa helmikuun loppuun mennessa, valitsemme Suomeen paluun. Helmikuuta odotellessa...

6 Response to "Hengissa ollaan"

 1. Kata Says:

  Synttärionnittelut sulle ja koirille!

  Mäkin olen huono odottelemaan välitilassa. Vaikea tietää miten pitää kiinni paikasta ja tilanteesta josta ollaan tekemässä lähtöä. Ehkä siis hyväkin, että me tavallisesti saadaan vasta niin viime hetkellä varmuus siitä milloin ja minne ollaan seuraavaksi menossa! (Ei olla nyt lähdössä mihinkään itse mutta noin siis ihan tulevaisuutta ajatellen).

 2. Londra Says:

  Kiva kun kirjoitit taas! Vaikka me ei tunneta, tuli melkein sellainen olo, että olipa hauska kuulla taas vanhasta kaverista kun olen kuitenkin vuosikausia seurannut blogia. :)

 3. Ansku Says:

  Ooh onpa jännää ja samalla se välitilamaisuus asettaa omat haasteensa. Ihanaa että loma virkisti ja että töissä on parempi meininki :)

 4. jenniuu Says:

  Heippa, vastasin just blogissani sun heinäkuun alussa jättämäään kommenttiin :) Miten niin aika on mennyt ja valunut suorastaan sormien välistä?

  Paljon tsemppiä tulevaan. Välitilat sucks. been there, done that ja taas ollaan siellä. Kuukausi kerrallaan. Kaikkea tulevaa rakentaen, vaikka koko ajan tietää että se voi loppua ensi viikolla ja sitten taas on aloitettava alusta. Blaah. Voisi sitä vähäiset mielenvoimansa muuhunkin käyttää kuin epävarmuuden sietämiseen.

 5. Ansku Says:

  Tässä vaan moikkailen taas hehei ja jos blogijutut huvittaa, niin saat blogitunnustuksen multa blogistani..

 6. jenniuu Says:

  Heippa, laitoin sulle blogitunnustuksen. Käy kurkkaamassa, jos tuntuu siltä :)

  Mitä teidän välitilaan kuuluu?

Lähetä kommentti