Paata sarkee

En tunne itseani mitenkaan ylettoman stressaantuneksi, mutta naista liki paivittaisista migreeneista ja muista paansaryista paatellen stressitasot on korkealla. Heraan joka yo useaan otteeseen ja naen jatkuvasti ikavia unia. Ei painajaisia eika mitaan suoraan muuttoon liittyvaa, mutta mm. toissayona unessa oli liian monta paallekkaista asiaa sovittuna ja lopulta en ehtinyt niista yhteenkaan.

Paivia taalla on jaljella 18. Vahiin kay ennen kuin loppuu. Toiden suhten asiat ovat kohtuullisella tolalla. Muiden jarjestelyiden suhteen ei olla niin paljon edetty... Generaattori on tullut hankittua sentaan. Ja uudet sangyt tytoille. Sen sijaan viisumeita ei vielakaan ole, eika myoskaan matkalippuja, kun niita ei viitsi ostaa ennen viisumeiden saamista.

2 Response to "Paata sarkee"

  1. Kata Says:

    Voi ei päänsärkyjä, konkreettisia ja kuvainnollisia! Täällä aika moni tekee myös juuri näihin aikoihin lähtöä. En mitenkään halua jäädä Khartumiin loppuiäkseni mutta kun vierestä seuraan lähtijöiden menoa niin en kyllä tiedä missä vaiheessa jaksan koskaan lähteä täältä mihinkään. Paljon on järjesteltävää vikoina viikkoina vanhassa ja ekoina viikkoina uudessa maassa, ei ihme jos levottomuus menee uniin asti!

    Toivottavasti viisumit ja muut viime hetken jutut pian järjestyy.

  2. Emppa Says:

    Paansarky on onneksi vahan laantunut. Hieroja tuli ja samana iltana otin nukahtamislaakkeen (vaikka inhoankin sen jalkioloa) ja silla kombolla olo on saatu siedettavaksi. Nyt kun viela saatais ne viisumit, niin kylla taa tasta...

Lähetä kommentti