Oli mulla tallainenkin

Kas kas, eipa olekaan tullut kirjoitettua mitaan kuukausiin. No, eipa oo kukaan kaivannut edes eika blogitekstien puuttuminen ole yhtaan lisannyt minkaan muunkaan yhteydenpidon maaraa. Kai ma voin tanne siis aina joskus rustata jotain.

Mitas meille sitten viime kuuleman... Eipa paljon mitaan uutta. Ei kun jo, ollanhan me muutettu. Hylattiin koloniaalinen mansiooni ja muutettiin pikku mokkiseen toukokuussa. Sisatiloiltaan huomattavasti jarkevampi (nelioita on ihan sairaasti vahemman, mutta ne on to-del-la paljon jarkevammin kayetty kuin vanhassa) ja pihaltaan pikkiriikkinen. Onks taa sita down-shiftausta? Tasta olis ainakin helpompaa muuttaa Suomeen, kun talo ja piha ei ole niin overeita kun viimeksi.

Uudessa talossa on onneksi kuitenkin uima-allas, joten ei ihan tunnu silta, etta asuttais liian tavanomaisesti. Siina on vaan liian kylmaa vetta, tai siis kylmaa ja kylmaa, mutta ma olen niin vilukissa, etta ei paljoa huvita menna uimaan... Tirppa ja siippa kylla polskii pari kertaa viikossa vahintaan. Ehka makin joskus. 

Uus asuinalue on tosi fantsu, siella voi menna kavelylle ja ma kavelenkin zumbaan (sekin on uusi asia, kayn siella nykyaan, siis vuoden alusta lahtien kerran ja nyt kaksi viikossa). Kauppaankin vois kavella, mutta kylla Pajerolla ajaa kivemmin.

3 Response to "Oli mulla tallainenkin"

 1. reppuli Says:

  Kyllä me sua luetaan aina kun jaksat vaan kirjoittaa!

  nim:"oman bloginsa 'ahkera' päivittäjä"

 2. sinhi Says:

  Samoin, heti olen lukemassa :) Siippasi blogia luen myös, siksi en enempiä ole kinumassa Sinulta. Mua kiinnostaa yleisesti ottaen elämänmeno sielläpäin maailmaa, siksi olette molemmat listallani =)

 3. SatuSanna Says:

  =)
  Hiljakkoin kävin katsomassa, ettet ollut päivittänyt pitkään aikaan.
  Yämä oli iloinen yllätys.

Lähetä kommentti