Vaatekriisi

tiistai 19. maaliskuuta 2013 8.16 Lähettänyt Emppa
Tällä kertaa vaatekriisi on vähän pienempi kun kuusi vuotta sitten, nyt tiedän miten toimistossa pukeudutaan eikä tarvi miettia, sopeudunko seuraan. "Tyyli" eli siis ihan mun peruspukeutuminen on kuudessa vuodessa muuttunut aika tavalla, en oikeastaan muista, ksoka olisin käyttänyt hupparia julkisilla paikoilla viimeksi.

Kriisi on kuitenkin sama, pitäisi löytää sopivia paitoja toimistokäyttöön. Meillä on hyvinkin vapautunut pukeutumiskulttuuri toimistossa, herra isopomo näyttää mallia lököttävässä paidassa napit auki... Ugandassa ollaan muutenkin vähemmän sovinnaisia kuin Malawissa, missä pukeutuminen oli hyvin konservatiivista ja hillittyä. Mulla se taisi jäädä vähän päälle, yksi sambialainen kaveri totesi viime vuonna, että mäkin pukeudun niiin kovin konservatiivisesti (siis MINÄ!). No mutta kun ei niitä polvia kerta kaikkiaan sovi näyttää...

Kampalasta saisi kyllä oikeastaan kaikkea, jos vaan on aikaa ja voimia etsiä. Luulen, että töiden alettua haluan viettää kaiken vähäisen vapaa-aikani lasten kanssa, enkä kauppakeskuksia koluten ja puuvillaisia vaatteita etsien. Niinpä nyt on taas aika hamstrata.

0 Response to "Vaatekriisi"

Lähetä kommentti