Huh haipakkaa

En voi tajuta, etta ollaan jo toukokuun loppupuolella! Eipa ole todellakaan tarvinnut laskea paivien kulumista niin kuin joskus. Paivat ovat suhahtaneet toissa niin hirveaa vauhtia, etta useammin kuin kerran oon ajanut kotiin ja tajunnut, etta en sina paivanaei oo tullut syotya, juotua tai kaytya vessassa... Meilla ei toimistossa ole minkaan nakoista kantiinia, joten lounaalle pitaa aina lahtea tai sitten pitaa tilata jostain. Samoin juomavesiautomaatti on kaukana kaytavassa ja sinne tarvii erikseen menna, joten juotua tulee usein liian vahan. Aika huono yhdistelma imettavalle aidille.

Kiire on paasaantoisesti johtunut pomon jatkuneesta lomasta. En siis vielakaan ole tavannut mun pomoani paluuni jalkeen, mutta sen sijaan oon jo 3 viikkoa toiminut hanen sijaisenaan. Aika mielenkiintoinen yhdistelma. Pomo tulee nailla nakymilla ensi viikolla - onneksi. Jos paasis vaikka tekemaan niita omiakin toita jossain valissa...

Aika yksipuolista elama on ollut viime viikkoina. Lahina toita, toita ja toita. Viikonloppuihin on mahtunut useammat laksiaiset, nyt osapuilleen kaikki mun kaverit ja suomalaiset perheet, joissa on pienia lapsia on lahteneet taalta. Pitaisi jaksaa taas tutustua uusiin ihmisiin, mutta ehka se saa nyt odottaa vahan aikaa.

0 Response to "Huh haipakkaa"

Lähetä kommentti