Thai-ruokaa

Muuttaessamme Kampalaan silloin aluksi, 2010, taalla oli aivan mahtava thai-ravintola. Paikan ruoka oli mahtavaa, sisustus todella tyylikas ja tunnelmallinen, tarjoilijoilla oli asut (en tieda niiden autenttisuudesta) ja pihalla oli lasten leikipaikka, johon mukulan sattoi vapauttaa niin, etta nakoyhteys sailyi.

Paikka sulki jostain kumman syysta ovensa 2011 ja tilalle tuli mauton (sanan molemmissa merkityksissa) pihvipaikka. Sen jalkeen thai-ruokaa sai jonkun aikaa vain yhden hotellin ravintolasta. Ruoka oli kylla ihan hyvaa, mutta paikka on niin tympea, etta jaksettiin hakea sielta ruokaa pari kertaa ja viimeisen vuoden aikana ei muistaakseni olla kayty kertaakaan. Ei myoskaan olla testattu (mun nakokulmastani) uudehkoa thai-ravintolaa, joka on kuulema aika fancy, mutta jonka hinnat on korkeat, annokset pienet ja taso mennyt alaspaina avaamisesta kuin lehman hanta.

Niinpa ilahduin suunnattomasti, kun kuulin, etta taalla on avattu kaksi pienta katukeittio-tyyppista thai-ravintolaa. Toisesta voi tilata myos toihin/kotiin. Ruoka on aivan jarjettoman hyvaa ja maksaa vahan, jopa siis paikallisisttain. Kalleinta hommassa on se kuljetusmaksu, mutta silti lounaan kustannukset jaa alle normaalin (siis verrattuna siihen, etta kay ulkona syomassa). Taa on niiiiin suuri parannus mun lounasvalikoimiini, aloinkin olla jo kurkkuani myoten taynna kaikkia lahialueeen poperoita!



2 Response to "Thai-ruokaa"

  1. jenni Says:

    Mahtavaa vertaistukea!! Kuin en ole aiemmin huomannut aktivoitumistasi blogissasi. Mutta siis onnea vauvasta!!! ja uudesta pestistä. Jee, nyt riittää taas muutamaksi hiljaiseksi hetkeksi luettavaa.

  2. Emppa Says:

    Joo, ma jotenkin taas puoliksi innostuin. Katotaan, kuinka pitkaan tata kestaa :D

Lähetä kommentti