Oho!

En tajunnutkaan, miten pitka edellisesta postauksesta oli... Syksy on vaan jotenkin hujahtanut ohi ja nyt onkin yhtakkia joulu.

Mitaan kovin mainitsemisen arvoista taalla ei ole tapahtunut (kuuden paivan sahkokatkoa lukuunottamatta). Pomon elokuussa alkanut sairasloma on jatkunut tahan saakka ja paivat toissa kuluivat niin vauhdilla, etta monesti unohdin juoda ja kayda vessassa (ruokatauon sentaan sain lahes joka paiva pidettya). Iltaisin en jaksanut hirveasti tehda mitaan muuta kuin maata sohvalla tuijottamassa telkkua. Koska miehenkin toissa tyotilanne on ollut melko stressaava, meita on ollut kotona kaksi raatoa - useimmiten apaattisina eri sohvilla. Marraskuun kohokohta taisi olla So You Think You Can Dance -sarjan 10. tuotantokausi, jota tuli lahes telkusta lahes joka ilta... Lapst sentaan jaksavat porhaltaa. Pienempi oppi kavelemaan ja isompi lukemaan marraskuussa, joten sentaan ihan kaikki ei meidan taloudessa ole ollut pysahdyksissa.  

Joulu vietaan paivantasaajalla. Nain oltiin paatetty jo kesalla, mutta joskus loppusyksysta muhun iski uskonpuute ja aloin puhumaan aanneen, etta entas jos sittenkin... Siina vaiheessa, kun lopullinen paatos olisi pitanyt tehda, tajusin, etta kayttamalla nyt kaikki kertyneet lomapaivat, pitka loma Suomessa ensi kesana saisi jaada haaveeksi. Niinpa lomaillaan kotosalla tana vuonna. Tai osa lomailee - mina teen toita (paitsi 24-26.12), mutta ainakaan ei tarvitse raahautua maapallon toiselle puolelle kymmenen paivan takia.

Jouluvalmistelut ovat jo hyvassa saumasssa, kuusi koristeltiin 1.12, kinkku on ollut suolaantumassa viime viikonlopusta ja osa laatikoista on tehty pakkaseen. Joulumieli on siis nousussa!


1 Response to "Oho!"

  1. SatuSanna Says:

    Kiva oli taas kuulla teistäkin.
    Hyvää Joulua ja aurinkoisia päiviä päiväntasaajalle.

Lähetä kommentti