Muovipurkki!!

sunnuntai 6. huhtikuuta 2014 19.53 Lähettänyt Emppa
Ugandalainen voi on ihan hyvaa ja sita on saatavilla oikestaan aina. Malawissa syotiin muistaakseni vuroin irlantilaista, vuoroin etela-afrikkalaista voita. Omaa tuotantoa oli tarjolla joskus, mutta koostumus oli vahan arveluttava. Takalaisessa voissa ei ole mitaan muuta vikaa kuin sen myyntiastia. Voi on pakattu voipaperiin ja itten pahvikoteloon. Ostettaessa se on ihan ok, muutamn kayttokerran jalkeen paperi alkaa olla jo allon klahmainen.

Voi sita riemua, kun lahikaupasta loytyi kenialaista voita - 250 gramman muovipurkissa. Siina sellaisessa, missa Oivariinia ja muita margariineja Suoemssa myydaan. En edes muistanut, etta voita voi saada muovipurkissa. Yritan suosia kotimaisia tuotteita niin paljon kuin mahdollista, mutta tassa tapauksesssa joudun aivan pakosti kannattamaan Kenian kansantaloutta. Elakoon muovipurkki!

4 Response to "Muovipurkki!!"

 1. Kata Says:

  Pienet ilot voi olla yllättävän suuria juttuja! Meiltä löytyi äskettäin kaupasta tuorekermaa pitkästä aikaa. En kyllä ostanut, ihastelin vain :)

 2. Emppa Says:

  Kylla!! Tavallaan on ihanaa, etta elamassa pienet asiat viela ilahduttaa :)

 3. Anonyymi Says:

  Me taas Keniassa aina ostettiin nimeomaan sellasta voita joka on siinä voipaperin tapaisessa pakkauksessa :), ihan vaan siks kun syletti se pakkausjätteen määrä ja kun ties että ne muovipurkit poltetaan siellä compoundin aidan takana kun mitään ei kierrätetä... Mä ostin kannellisen purkin voille ja siirsin sen aina sinne. Ainoo ongelma voin kanssa oli sen suolaisuus, löysin vaan yhden voimerkin jossa oli alle 2% suolaa!

  Pieta

 4. Anonyymi Says:

  Aiotteko jatkossa siirtää sen paikallisen voin pestyyn kenialaiseen muoviastiaan, vai ovatko liian erimuotoisia?
  Kyllähän täällä Suomessakin oikea voi on jonkinmoiseen paperiin pakattua, nuo kasvirasvat muoviin.

Lähetä kommentti