Breath in, breath out..

Just kun olin paassyt toiden suhteen hyvan zen-tilaan enka ole lainkaan ahdistunut taalla asumisesta, yrittaa koko byroo kaikkensa, etta mulla kasvaisi otsaan heppi. Tai silta se tuntuu. Totesin just tanaan kollegalle, etta mita valia silla on, etta me niska limassa vaanetaan duuneja ja yritetaan puskea hommia eteenpain, kun kaikki "Operations management" puolen ihmiset pistaa keppia rattaisiin minka kerkeaa. Aaargh.

Jouduin tyostamaan zenia tammikuun alussa muutaman paivan ihan tosissaan, mutta loydin pari hyva harjoitetta tyomotivaation kohottamiseen ja ne ihan oikeasti toimi. Jonkun viikon olin todella tyytyvainen, mutta sitten tuli sellainen puhelu, etta ajatukset alkoi harhailla. Multa kysyttiin halukkuutta hakea yhta erittain kiinnostavaa ja haastavaa tyota kohtalaisen kiinnostavasta organisaatiosta. Vahan aikaa kelailtuani asioita pistin hakupaperit menemaan ja nyt odottelen kutsua haastatteluun.

Ehka nykytoissa arsyttaa senkin takia, etta en tieda, pitaako naita asioita vaan sietaa vai muuttuko tilanne omalta osalta kohta. Jos pitaa sietaa, otan taas aktiivisen kestamismoodin. Jos tilanne muuttuu kohta, annan piutpaut kaikille esteille ja porskustan kohti auringonlaskua. Tai siis asialliset hommat kylla jne. mutta joka tapauksessa oma asenne on lahtokohtaisesti sitten eri.

4 Response to "Breath in, breath out.."

 1. Hilkka Says:

  Novoihyväihmekunjännää! Leikin täällä imetysvuoteella semmosta arvausleikkiä, että mihinköhän oot hakenut :)

 2. SatuSanna Says:

  Innolla odotellaan uutisia asian tiimoilta.
  Mietin jo valmiiksi, että onkohan työ vielä ulkomailla, vaiko kenties Suomessa. . .

 3. Emppa Says:

  Hilkka - kerron heti, kun/jos paasen haastatteluun. Luulisin, etta ei ne mua olis pyytaneet ahkemaan, elleivat ajatelleet haastatellakin, mutta vahan hermostuttaa, kun shortlisting piti olla talla viikolla ja haastikset ensi viikolla ja mitan ei oo kuulunut...

  SatuSanna - Tyot olis ulkomailla. Jos taa ei natsaa, ollaan patettty, etta ollaan taman vuoden loppuun ja sitten palataan (valiaikaisesti?) Suomeen.

 4. Tiina Says:

  Tsemppiä! Etköhän sä haastatteluun pääse, jos kerran pyydettiin hakemaan!

Lähetä kommentti