Lomatunnelmissa - taas

torstai 23. heinäkuuta 2015 15.39 Lähettänyt Emppa
Tajusin eilen, etta voin tietenkin ottaa lomaa heina/elokuussa, vaikka ei tana vuonna matkustettaisikaan Suomeen. Sain kimmokkeen itse asiassa Tirpalta, joka tiistaina kysyi "koska sun ei taas tarvi menna toihin...?" Koska lomapaivia on kertynyt perati kahden viikon verran, voin hyvikin ottaa viikon tai vaikka ylikin ja viettaa aikaa perheen kanssa.

Itse haluaisin matkustaa jonnekin. En valttamatta (tai oikeastaan yhtaan) ulkomaille, koska lentolippujen hinnat ovat pilvissa kesakauden vuoksi - oli suuntana ihan mika vaan. Sen sijaan koitan kovasti saada miesta innostettua matkustamaan Ugandassa. Kyselin jo kavereilta vinkkeja kaikkiin ihaniin kohteisiin ja niita tuntuisikin olevan pilvin pimein. Ensin ajattelin haluta takaisin Pineapple Bayhin, mutta ehkapa talla kertaa voisimme jopa menna jonnekin kauemmas.

Saimme nimittain 50% alennuskupongin paratiisisaaren keikasta mihin hyvansa saman firman neljasta upeasta lodgesta. Meidan saarella ollessamme vesipumppuakin pyorittava generaattori meni rikki ja vietimme kaytannossa kaksi paivaa ilman sahkoa ja vetta. Se ei tosin lomaa haitannut yhtaan, mutta koitin kerrankin ajaa omaa asiaani ja lahetin jalkikateen firmalle erittain kohteliaan sahkopostin kysyen kompensaatiota. Onneksi lahetin, lodget eivat ole halvimmasta paasta ja saasto seuraavasta reissusta on tuntuva.

Nyt pitaisi enaa paattaa, mille paiville lomani varaan ja minne (jos minnekaan) mennaan!

0 Response to "Lomatunnelmissa - taas"

Lähetä kommentti