3.1.2011

maanantai 3. tammikuuta 2011 10.25 Lähettänyt Emppa
Loma oli ja meni. Oli ihan mukavaa, sitten kun Suomeen paastiin, mutta loma oli talla kertaa vahan turhan hektinen (mm. autokoulun II-vaiheen suorittaminen vei yllattavan paljon aikaa), joten lomafiilis jai valilla vahan heikoksi. Aika kuvaavaa oli, etta ehdin nahda erittain harvoja kavereita ja heitakin kertaalleen, enimmakseen uudenvuoden juhlissa. Suurin osa jutuista,mita Suomesta piti tuoda, jai hankkimatta ja itselleni en ehtinyt ostaa mitaan...

Mina palasin Kampalaan eilen, Tirppa ja Siippa saapuvat viikon paasta perassa. Oli omituista tulla takaisin. Ajomatkalla kentalta mietin, etta ei tunnu silta, etta palaa kotiin. Sen sijaan omassa kodissa oli heti ihanaa. Taalla kaikki oli hyvin, vaikka me vahn jannattiin, mitenka uusi henkilokunta hommat handlaa poissaollessamme. Sen sijaan tanaan ei ketaan ole nakynyt, enpa tosin heti kaipasikaan ketaan ymparille pyorimaan.

Kylla taa tasta. En nyt ala tekemaan mitaan lupauksia vuodella 2011, toivekin on aika maltillinen. Jo en olis nain uupunut kaiken aikaa, elama voisi olla ihanaa.

Hyvaa vuotta 2011 kullekin!

1 Response to "3.1.2011"

  1. Anonyymi Says:

    Oikein hyvää uutta vuotta teidän koko perheelle! :) Suuret kiitokset myös menneistä ja tulevista bloggailuista.

Lähetä kommentti