Jatko-osa

Mun pitaisi parhaillaan tehda siihen tyohaastettaluun liittyvaa teknista jatko-osaa, mutta en mitenkaan jaksaisi. Vahan teki mieli sanoa, etta pitakaa tunkkinne, kun viikko haastattelun jalkeen mulle ilmoitettiin, etta "ai kato, me kysyttiin niin ymparipyoreita, ettei me tiedetakaan sun teknisesta osaamisesta kauheasti". Ko. haastattelussa oli myos heidan omaan (melko kehnoon) dokumenttiin perustuva esitys.

No, koska ei ole tapana jattaa tallaisia haasteita kesken (vaikka sitten lopussa kieltaytyisin tarjotusta paikasta) pakkohan tata oli viela yrittaa. Viime viikon olin kentalla, joten sovittiin, etta teen tehtavat talla viikolla. Tehtavaan annettiin 72 tuntia aikaa eli kaytannossa kolme iltaa. Eika tama hupi tahan lopu - ensi viikolla tai sita seuraavalla on viela toinen skype-haastattelu.

Taytyy sanoa, etta ei mihinkaan rooliin aikaisemmin ole nain kovasti syynatty. Ja saahan sita syynata, mutta vahan on hommasta mennyt maku, kun se on olut vireilla tammikuun lopusta. Paree olla pramea duuni...

4 Response to "Jatko-osa"

 1. Hilkka Says:

  Hmm, ei välttis kuulosta kovin hyvältä. Toisaalta: Voisko työ olla mielekästä just siksi, että kehittämisen varaa toiminnassa olis ehkä tosi paljon ja muutosten läpi vieminen vaatisi vähän pienemmän pyörän pyörimään saamista kuin nykyään?

 2. Emppa Says:

  Taalla ma nyt hikoilen tehtavan parissa. Huomenna pitais palauttaa. Muuten ihan hyva, mutta en ymmarra ekaa kysymysta :D

 3. Hilkka Says:

  Ehkä ei ne itsekään?

 4. Emppa Says:

  No niinpa. Tulipa palautettua, viela ei oo vastausta kuulunut.

Lähetä kommentti