Haastis

Vihdoin tyohaastattelu on takana. Sita on lykatty aina vaan, alunperin sen vuoksi, etta mun piti menna Nairobiin haastattelua varten. Lopulta paiva saatiin sovittua ja viime hetkella paikkakin muuttui niin, etta se tehtiinkin Skypen valityksella.

En vielakaan viitsi mainita organisaatiota johon haen nimelta. Tehtava olisi ko. instanssin Saharan etelapuoleisen Afrikan aluetoimistossa (tosin fyysisesti sita voisi tehda taalta), tittelina olisi Education Portfolio Manager. Organisaatiossa on vahan sisaista erimielisyytta siita, tarvitaanko pestiin koulutusalan asiantuntijaa vai bisnes-tyyppia, mutta ainakin toimenkuva tuntuisi ihan kiinnostavalta.

Haastattelussa oli kaksi osaa. Ensimmaista varten sain kaksi dokumenttia ja sitten joukon kysymyksia esitettavaksi. Sn jalkeen seurasi 45 min aika tiukkaa grillausta. Etukateen stressasin skypea aika paljon, mutta yllattavan rennossti haastattelu sujui. Olin ehka vahan liian suomalainen ja omuutamaassa kohtaa ehka aavistuksen liian rehellinen, mutta muuten jai aika hyva fiilis. Varsinkin ensimmainen, tekninen osa meni todella hyvin.

Saas nahda. Jos saisin ja ottaisin vastaan em. tyon, tarkoittaisi se osapuilleen kolmea lisavuotta Kampalassa. Ollaanko me siihen valmiita...? Jos en saa tyota, on universumi puhunut ja siina tapauksessa varmaan palataan jouluna Suomeen.

0 Response to "Haastis"

Lähetä kommentti