Uimapaitaa metsastamassa

Tirpalla on kaksi uimapaitaa, joista toinen alkaa olla vahan liian pieni ja toinen on kuulema hirvean ruma (=turkoosi, missa keltainen kalan kuva rinnuksissa). Nain kuumalla kelilla uima-allas on kovassa kaytossa, useimmiten sellaiseen aikaan, etta aurinko porottaa taysilla. Uimapaidan kaytosta on tullut melkoinen kynnyskysymys. Valilla Tirppa on jopa kieltaytynyt tulemasta uimaan, kun vanhemmat ovat olleet niin sadistisia, etta ovat vaatineet uimapaidan pukemista.

Taalta voi hyvassa lykyssa loytaa uimapukuja ja olenpa loytanyt vauvalle silloin aikanaan myos haalarimallisen uikkarin. Uimakamojen loytyminen on kuitenkin sattuman kauppa ja yleensa ollaan ostettu uusi uimapuku Tirpalle Suomesta. Seuraavalta lomalta lienee viisainta tuoda muutama, uikkareiden kayttoaste on niin kova, etta viime kesana hankittu alkaa jo olla aika virttynyt. Uikkareiden ostaminen on onneksi helppoa. Sen sijaan olen vahan pulassa uimapaidan kanssa. Mista loytaa "hienoja" (mieluiten liila, kuvioista kayvat kukat, perhoset, tahdet, ei missan nimessa kalat) uimapaitoja???

3 Response to "Uimapaitaa metsastamassa"

  1. Tiina Says:

    Stadiumissa oli viime vuonna pinkkiä ja hörhelöistä. Kuvioita en muista mutta meidän tytöille ne oli ihan liian pikkutyttömäisiä. Ottivat poikien puolelta.

  2. Tiina Says:

    Ja hei, jos Suomesta ei löydy, niin laita viestiä. Kaliforniasta löytyy ihan varmasti.

  3. Emppa Says:

    Kiitos vinkista! Kaly myos vinkkasi, etta kandee etsia uv-paidan nimella eika uimapaidan. Lekmerilla oli aika hyvia (=super tyttomaisia) Tirpan makuun olevia. Kiitos tarjouksesta!!

Lähetä kommentti