Yli viidesosa

torstai 9. huhtikuuta 2015 9.58 Lähettänyt Emppa
Taas merkkipaivia.

Enpa olisi uskonut tata lahtopostausta kirjoittaessani, etta 8 v myohemmin olisin yha Afrikassa. Kuvitelkaa, yli viideosa mun elamastani. Se on ihan pirun pitka aika, varsinkin kun alkuperainen suunnitelma oli maksimissaan kolme vuotta. Tahan voisi vaan todeta, etta niin se elama yllattaa.

Edit. Tajusin, etta eihan se ole liki viideosa vaan YLI viidesosa. Josses.

4 Response to "Yli viidesosa"

 1. Kata Says:

  Onnea vuosipäivän johdosta :)

  Mä tässä äskettäin laskeskelin, että olen asunut ulkomailla enemmän tai vähemmän yhtäjaksoisesti jo aika lailla puolet elämästäni, syksyllä tulee täyteen 19 vuotta siitä kun aikoinaan lähdin Englantiin tekemään tutkintoa ja pitkälti sillä tiellä olen edelleen.

  Mä en aikoinaan lähtiessäni tullut oikeastaan ollenkaan miettineeksi mitä seuraavaksi, mutta se ehkä itsessään jo kertoo siitä, että lähdin ajatuksissani aika pysyvästi - kun en paluuta tullut edes ajatelleeksi. Elämä todellakin yllättää, koska nythän meillä sitten on kuin onkin oma kotitalo Suomessa eli ehkä sinne joskus vielä päädytään... Toistaiseksi matka kuitenkin jatkuu.

 2. Emppa Says:

  Jarkkya, laskin sun innoittaman, mika osuus on tullut vietettya ulkomailla, kun mukaan lasketaan vaihtarivuosi, opiskelijavaihto, au-pair aika ja tyoharjoittelu ulkomailla. lopputulemana on kolmasosa. Hui kauhistus, ei ihme, etta Suomi vahan pelottaa :D

  Tosin silla erotuksella toki, etta mulla on aina ollut tarkoituksena palata. Siksi taa ehka vahan yllattaakin itsea, kun en koskaan nahnyt itseani asumassa puolipysyvasti muilla mailla. Manosavalinta myos yllattaa, jos olisin paatynyt Boliviassa tehdyn tyoharjoittelun jalkeen Lattareihin, olisin varmaan ihan sinut sen kanssa :D

 3. SatuSanna Says:

  Huomasin juuri, että ole tuolloin toivottanut minäkin sinulle hyvää matkaa. =)

 4. Emppa Says:

  SatuSanna - Ihan mahtavaa :D Kiva, etta oot jaksanut roikkua mukana!

Lähetä kommentti