Kaikkeen tottuu, paitsi...

Kaikkeen tottuu. Jopa siihen, etta nyt liki kahteen kuukauteen meilla ei ole ollut kuumaa vetta. Mokkifiilikset jatkuvat edelleen, mutta heppi otsassa alkaa kasvaa uusiin mittoihin. Jopa siina maarin, etta ollaan nyt aika vakavasti puhuttu muuttamisesta. Vuokraisannalla/emannalla ei ole ilmeisesti aikomustakaan vaihdattaa meidan lamminvesivaraajaa - lupauksista huolimatta. Viime viikolla pistin jo ukaasin vuokranalennuksetsa, mutta siita huolimatta mitaan ei ole tapahtunut. Tai no joo, tuli kylla uusi lupaus, mutta ketaan tai mitaan ei meidan totntilla ole nakynyt.

Lauantain iltakavelylla bongailtiin talojen porteista "House to Let" kyltteja ja eilen surffailin valittajien kotisivuja. Yhdet kaverit on muuttamassa tasta lahelta toiselle alueelle syyskuussa ja ma olen katsellut niiden taloa silla silmalla. Muuttaminen ei ole ikina kovin hasukaa, mutta taalla sen voi sentaan suorittaa helpolla tavalla ilman etta menettaa kaikkia rahojaan. Viimeksi muutettaessa kaytettiin muuttofirmaa, jotka pakkasivat, muuttivat ja purkivat kaiken - muutamassa tunnissa. Niinpa en koe, etta muutto olisi ajatuksena mitenkaan mahdoton, mikali vuokraisannat eivat nyt akkia skarppaa.

Nykyinen kotikatu meidan portilta nahtyna. Kavereiden talo on 
oikealla olevasta kulmasta tieta ylos. 


2 Response to "Kaikkeen tottuu, paitsi..."

  1. Anonyymi Says:

    En tarkistanut ikää, mutta oma lapseni innostui kovasti äänikirjoista. Hän sai kuunnella ennen nukkumaanmenoaan ja esim. Mauri Kunnaksen tarinat ja Harry Potterit on kuunneltu ja hölmöläisten tarinat. Onhan niitä pienillekin sopivia. Tykkäisiköhän alias-pelistä... Tai just levy ja kirja-mallista. Ei taida olla kiinnostavaa Suomi-musiikkia hänelle...

  2. Emppa Says:

    Meilla onkin muutamia aanikirjoja, tosin harmillisesti ne taitaa olla samoja kuin kirja kirjat kotona... Alias-peli on hyva, saatiin just lasten versio ja sita pitais pelata ahkerammin, etta suullinne kielitaitokin kehittyis!

Lähetä kommentti